Arama
Arama Sonuçları
Kafkaslardan Anadolu’ya uzanan hikayenin rölyefi ilgi odağı oldu
Düzce Belediyesi tarafından Uzunmustafa Mahallesi Sabiha Ulusoy Kütüphanesi bahçesinde inşa edilen Kafkas Anıtı düzenlenen törenle açıldı. Törene Kafkasya’dan çok sayıda konuk katılırken ortak söylem Anadolu topraklarının göçlerle yurt edinildiği ve geçmişte yaşanan acıların toplumsal hafızada kalıcı olması için daha çok sanat eseri icra edilmesi gerektiği oldu.
24 yıllık sorun çözüldü ve temeli atıldı
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle 24 yıldır devam eden Basmacılar Çarşısı sorunu çözülerek, Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi adıyla yükselecek binanın temeli atıldı.
Vali Aslan göreve başladı: 'Vira Bismillah'
Kastamonu'da bir süre İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini yürüten ve Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Düzce Valiliği görevine atanan Selçuk Aslan, Düzce Valiliğindeki görevine başladı. Valilik önünde, tören mangası ile Protokol üyeleri tarafından karşılanarak göreve başlayan Vali Aslan; "Vira Bismillah' dedi.
Kararnamede tanıdık isimler…
Resmi Gazete'de yer alan Valiler Kararnamesi ile 57 ilin valisi değişirken; yayınlanan kararnamede tanıdık isimler de var. Kastamonu Valiliği’ne Derince Kaymakamı Meftun Dallı atanırken, Kastamonu Valisi Avni Çakır ise Muş Valiliği’ne atanmıştı.
Kastamonu’nun geleceği konuşuldu
Kastamonu Kalkınma Vakfı (KKV) Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Nida Sinsi, asaleten atandı
15 Ocak 2013 tarihinde Kastamonu İl Özel İdaresi’nden Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başlayan Nida Sinsi, yaklaşık 6 aydır vekaleten yürüttüğü Genel Sekreterlik görevine asaleten atandı.
Küre’ye yeni iş makineleri
Küre İlçe Özel İdare araç parkına Yeni İş Makinesi, Kamyon ve Çift Kabinli Arazi aracı kazandırıldı.
İl Özel İdare'de vekalet Nida Sinsi'de
Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne Kastamonulu olan Nida Sinsi vekalet ediyor.
20 ilin valisi değişti! Tanıdık isimler de var
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararname ile 10 ilin valisi yer değiştirdi, 9 ile yeni vali atandı. İl Özel idare Genel Sekreter vekili olarak görev yapan Selçuk Aslan, Mülkiye Müfettişi olarak görevlendirilirken; Kastamonu'da da görev yapan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, merkeze çekildi.
'Orkestra gibi ahenkli bir ses çıkartabildik'
Ankara’daki yeni görevi dolayısıyla ilimizdeki görevinden ayrılan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selçuk Aslan, Ilgaz Yurduntepe'de düzenlenen veda yemeğinin ardından Kastamonu'ya veda etti.
“Emanetçi olduğumuzun farkındaydık”
İl Genel Meclisi (İGM) Mayıs ayı olağan toplantıları devam ediyor. Güray Parçal Başkanlığı’nda gerçekleştirilen mayıs ayı olağan toplantılarının ikinci birleşimine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selçuk Aslan da katıldı. Yeni görevi dolayısıyla görevinden ayrılan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selçuk Aslan, Meclis’te veda konuşması gerçekleştirdi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan konuşmasında; “Gelirken emanetçi olduğumuzun farkındaydık. Sizleri tanıma fırsatımız oldu. Sizlerin hemşehrisi olma mutluluğunu yaşadık. İnsanlarımızın refahını arttırabileceğimiz tarzda pastayı büyütücü, vizyon projeler de İl Özel İdaresi’nin projeleri kapsamında” ifadelerine yer verdi.
Genel Sekreter Aslan, vedaya hazırlanıyor
İl Genel Meclisi (İGM) Mayıs ayı olağan toplantıları başladı. Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirilen Mayıs ayı olağan toplantılarının ilk birleşiminde 3 gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddelerinin ardından konuşan İGM Başkanı Güray Parçal, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Selçuk Aslan’ın Çarşamba günü itibariyle yeni görevi dolayısıyla İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini bırakacağını açıkladı.
Düzgün’le yola devam
Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Zonguldak illerinin bağlı olduğu Türkiye Yol-İş Sendikası, Kastamonu 2 Nolu Şube Başkanlığı 11. Olağan Genel Kurulu Dedeman Otel Yıldız Salonu’nda gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Sadık Düzgün, tek listeyle çıktığı seçimde yeniden başkan oldu.
''Beş ilin 10 yıllık heyelanını, bir haftada yaşadık''
Kastamonu Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından geleneksel hale gelen iftar programı, bu yıl da geniş katılımla gerçekleştirildi.
Muhtarlar Derneği'nden geniş katılımlı iftar
Kastamonu Muhtarlar Derneği tarafından Amorium Otel'de iftar programı düzenlendi. Programda konuşan Vali Avni Çakır, Mayıs ayı itibariyle yoğun bir çalışma dönemine girdiklerini söyledi. Ağır kış şartları sebebiyle 100'den fazla köyde heyelan gerçekleştiğini kaydeden Çakır, hiç kimsenin mağdur olmayacağını kaydetti.
Genel Sekreter Aslan, devlet geleneklerini anlattı
İl Özel İdare Genel Sekreteri Selçuk Aslan, Kastamonu Üniversitesi'nde öğrenciler tarafından düzenlenen 'Devlet ve Gelenek' konulu söyleşiye katıldı.
“Memleketimiz için çalışmaya gayret göstermeye devam”
Akdoğan Köyü Muhtarı Satı Aynacıoğlu ev sahipliğinde Vali Avni Çakır’ın katılımıyla Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kastamonu Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği bölge toplantısı gerçekleştirildi.
'Kulüpten öte aileyiz'
İl Özel İdaresi Köy Hizmetleri Spor Kulübü, hafta sonu Taşköprüspor ile oynanacak kritik mücadele öncesinde yemekte bir araya geldi.
'Ranttan kısın, halka dağıtın'
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, düzenlediği basın toplantısında son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunurken; önümüzdeki Ramazan ayı öncesinde Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na seslendi.
Özel İdare'de en acı tören
Kastamonu İl Özel İdaresi'nde şef olarak görev yapan Nurten Kocasüleyman, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
Özel İdare'nin acı günü
Kastamonu İl Özel İdaresi'nde şef olarak görev yapan Nurten Kocasüleyman, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
Kastamonu İl Özel İdaresi yeni iş makinelerine kavuştu
11 Ağustos 2021 tarihinde Kastamonu sahil kesiminde meydana gelen sel felaketi sonrası kırsal kesimde bozulan alt yapı çalışmalarında kullanılmak üzere alınan iş makinelerinin ilk bölümü teslim alındı.
Vali Çakır, Münire Sultan esnafıyla buluştu
Vali Avni Çakır ve beraberindeki heyet, Münire Sultan Medresesi esnafıyla bir araya geldi
Vali Çakır, Çatalzeytin'de incelemelerde bulundu
Vali Avni Çakır ve beraberindeki heyet, sel afetinden etkilenen Çatalzeytin ilçesinde incelemelerde bulundu
"Selden zarar gören tesislerimiz yenilenecek"
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 4-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası etkinliklerinin açılış töreni yapıldı
Sel afeti masaya yatırıldı
Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde Vali Avni Çakır başkanlığında durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi
“En iyi seviyeye getirmek için çalışacağız…”
Sel afetinden zarar gören köprülerin durumlarını yerinde inceleyen Çakır, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi